Sukrin-siirappi
Sukrin-siirappi on vähäkalorinen ja täysin gluteeniton. Alhainen sokeripitoisuus tekee Sukrin-siirapista erittäin hellävaraisen verensokerille, ja lisäksi siirappi on sekä hammasystävällinen että prebioottinen.
- Alle 2 % sokereita
- Taatusti gluteeniton
- Puolet vähemmän kaloreita kuin hunaja ja siirappi
Miten Surkin-siirappia käytetään
Sukrin-siirappi sopii erinomaisesti jogurtin, raejuuston, puurojen, pannukakkujen, jäätelön, jälkiruokien, marjojen jne. päälle. Käytä siirappia leivonnassa ja ruoanlaitossa siellä, missä muuten käyttäisit hunajaa tai siirappia. Esimerkiksi kotitekoisissa marinadeissa ja kastikkeissa.
Sukrin-siirappi sopii erinomaisesti antamaan kekseille ja kekseille pehmeän keskikohdan ja rapean kuoren. Se on myös loistava ainesosa itse leivotuissa patukoissa, sillä se antaa makeutta, täydellisen tasaisen koostumuksen ja hyvän kuidunlähteen.
1 dl Sukrin-siirappia painaa noin 135 g. Katso Sukrin-siirappia sisältävät reseptit täältä.
3 Eri vaihtoehtoa:
Sukrin-siirappi Gold
Sukrin Syrup Gold on neutraalin makea, ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi leivonnassa ja ruoanlaitossa.
Sukrin-siirappi Caramel
Sukrin Sirup Caramel on herkullisen karamellin makuinen, ja se sopii jäätelön, jogurtin, pannukakkujen, hedelmien/marjojen ja monien eri jälkiruokien kanssa.
Sukrin siirappi Maple
Sukrin Sirup Maple on vaahterasiirapin makuinen, ja se on erinomainen kaloreita ja hiilihydraatteja vähentävä vaihtoehto siellä, missä normaalisti käytettäisiin vaahterasiirappia.
Ainesosat
Liukoinen maissikuitu, makeutusaineet (sorbitoli, erytritoli ja stevioliglykosidit), melassi, suola.
Sukrin-siirappi ja diabetes
Sukrin-siirappi sisältää alle 2 % sokereita. Tämä tarkoittaa, että se aiheuttaa vähäistä vaikutusta verensokeriin, joten se on turvallinen valinta diabeetikoille ja kaikille, jotka ovat huolissaan verensokerin pitämisestä vakaana.